Mi Note Pro me procesor të fuqishëm
10:01 | 07 Maj 2015

Më parë është raportuar se Xiaomi Mi Note Pro do të lansohet këtë muaj me procesorin e fuqishëm Qualcomm Snapdragon 810, i cili nuk është version i njëjtë si te pajisjet HTC One M9 dhe LG G Flex 2.

mi note Xiaomi Mi Note Pro spekulohet se do të prezantohet me versionin Snapdragon 810 2.1 që është versioni i tretë i procesorëve nga Qualcomm. Kjo do të thotë se Snapdragon 810 që do të përdoret në Xiaomi Mi Note Pro do të jetë shumë më i shpejtë, por me këtë procesor do të evidentohet nxehtësia te telefoni.
Edlira Rukaj