Mësuesi nga Konçuli i cili na mësoj shkronjat e Abetarës, tani ka mësuar shkronjat e Kur`an-it (Foto)

0
Në foto: Hoxha i fshatit Konçul, XX me mësuesin Vehbi Shabani

Në foto: Hoxha i fshatit Konçul molla Musa, me mësuesin Vehbi Shabani


Mësuesi Vehbi Shabani nga fshati Konçul, i cili ka kontribuar në shkollën e fshatit Konçul duke i mësuar dhe edukuar gjenerata të shumta, mësuesi i cili shum gjeneratave ju mësoj shkronjat e Abetarës tani ka mësuar edhe shkronjat e Kur`an-it.

Vehbi Shabani nga fshati Konçul 71 vjeçar i cili pas penzionimit në shkollën e fshatit Konçul, ka vendosur që të mësoj shkronjat e Kur`an-it për të lexuar, Mësuesi Vehbi Shabani ka plotsuar edhe kushtin e pestë të Islamit duke kryer ritualin e Haxhit por me plot vullnet ka filluar mësimin e shkronjave të Kuran-it nga hoxha i nderuar të fshatit Konçul, ku tani ka përfunduar mësimin dhe din të lexoj rrjedhëshëm kuran-in në gjuhën Arabe.

Andaj hoxha i fshatit Konçul ka kërkuar nga gjithë rinia shqiptare e cila i përketë fesë Islame të marrin shembull mësuesin e nderuar dhe të rrespektuar Vehbi Shabani./BujanociNet/

Në foto: Hoxha i fshatit Konçul, molla Musa me mësuesin Vehbi Shabani

Në foto: Hoxha i fshatit Konçul molla Musa, me mësuesin Vehbi Shabani

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »