Messenger së shpejti nuk do te jetë më i përdorshëm në këta telefona

0

Aplikacioni i Facebook, Messenger do të zhgënjejë një numër të madhe përdoruesish të telefonave të zgjuar.

Ashtu si Whatsapp dhe Skype edhe Facebook, ka vendosur që të ndërpresë mbështetjen e Messenger për telefona të cilët janë duke përdorur sistemin operativ Windos 8.1.

Facebook madje ka marrë përsipër edhe verifikimin e pajisjeve me një sistem Windows 8.1. ose edhe më poshtë, ku nëpërmjet një e-mail do t’u konfirmojë përdoruesve të telefonave të prodhuar nga Microsoft dhe Nokia nëse do të jetë e mundur për ta të vazhdojnë të përdorin Messanger-in.

Lista që mund të preken

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »