Mësoni maksimumin e shpejtësisë që mund të përballojnë gomat e veturës suaj (TABELË)

0

Shkalla e shpejtësisë së gomës së veturës suaj është e shtypur anash dhe përfaqësohet me një shkronjë.

Në imazhin e mësipërm është një gomë e cila shkallën e shpejtësisë e ka W që do të thotë se kjo gomë mund të përballojë shpejtësi deri në 300 km/h, transmeton Express. Është me rëndësi që para se të porosisni goma të reja për veturën tuaj të shikoni shkallën e shpejtësisë që ato mund të përballojnë që kjo të jetë në përputhje me kapacitetet e veturës suaj.

Në vazhdim gjeni tabelën me nivelet e shpejtësisë që përfaqësohen nga shkronja të ndryshme.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »