Mercedesit i shtohet edhe një kuajfuqi më shumë
10:00 | 09 Prill 2015

Edhe kjo ka ndodhur në qytezën e Medvegjës, kur një kali i cili po tërhiqte një qerre si duket nga xhelozia ka tentuar që ti mas forcat me Mercedesin se cili nga këta kanë më shumë kuajfuqi. kali medvegj  Kjo ngjarje ka ndodhur në qytezën e Medvegjës jo shum larg nga godina e KK komunal, kur një kali i cili sipas dëshmitarëve okularë është trembur dhe kështu pa drejtuesin e tij ka goditur një vetur me targa të Bujanocit. Fotot e dërguara në adres të BujanocitNet, nga dëshmitarët okularë, tregojnë se përveç dëmeve materiale të lënduar në këtë aksident nuk ka patur, ndërsa si do të veproj gjyqi me kalin kjo mbetet të shihet në të ardhmën./BujanociNet/ kali medvegj 1
Françeska Jaçe