Mercedesi në shtator zbulon konceptin e ri (Video)
14:48 | 05 Shtator 2017

Mercedesi më 12 shtator në panairin e Frankfurtit pritet të sjellë një koncept të ri, i cili pritet të rivalizojë modelin BMW i3.

Modeli do të lansohet në vitin 2020 dhe kompania ka njoftuar se pret që të jetë modeli më i suksesshëm nën logon EQ, koncept ky i prezantuar vitin e shkuar. Kompania sot ka publikuar një video më të afërt të konceptit duke treguar dritat e tij.
Aurela Hoxha