Mënyrat se si të lehtësoni daljen nga shtrati në mëngjes
14:52 | 19 Dhjetor 2017

Pothuajse për të gjithë dalja nga shtrati është mjaft e vështirë, e sidomos kur është ftohët dhe errët jashtë. Shtrati i ngrohtë në ditët e dimrit sidomos është gjëja më e nevojshme për të gjithë njerëzit, shkruan Indeksonline. Më poshtë keni të shënuara disa propozime se si ta keni më të lehtë zgjimin nga shtrati: Planifikoni natën më parë Bindni veten që mundeni Vendoseni ngrohjen Ndizeni dritën Hani dhe pini gjërat e duhura Jini optimist./Indeksonline/
Aurela Hoxha