Mentor Ptyqaj dhuron 10mij euro për blerjen e banesës për familjen e Fatos Dodaj (Video)
15:36 | 25 Maj 2018
Shoqata bamirëse "Jetimat e ballkanit", një ndër shoqatat më bamirëse dhe ma e besueshme për qytetarët të cilët dëshirojn të kontribojn dhe mos të i keqpërdoret bamirësia e tyre, andaj në këtë shoqatë jan pjesë edhe sponzorët e mediumit tonë Ilir Sinani, Mentor Ptyqaj, Lulzim Maliqi e shum të tjerë. Mentor Ptyqaj një bamirës i madhë i shum projekteve të ndryshme sportive, kulturore, informative, dhe një bamirës i madhë i shum familjeve të cilat jan në nevojë për ndihma sociale, Pytqaj së fundëmi ka ndihmuar familjen e Fatos Dodaj, familje kjo katër antarëshe e cila kishte nevojë për ndihmë, andaj Mentor Ptyqaj ka dashur që kësaj shoqate shum të besueshme të i ja besoj si dhurat 10mij euro, e ku kjo shoqatë këtë shumë të cilën i ja besoj Mentor Ptyqaj të i ja dhuroj familjes Dodaj një banesë e cila kishte kushtuar 30mij euro pa mobilim, e ku shuma e dhuruar e Ptyqajt u shfrytëzua për blerjen e ksaj banese nga humanisti i madhë hoxha Halil Kastrati, për humanitetin e Mentor Ptyqaj, sbashku me kolegët Ilir Sinani, Lulzim Maliqi, e të tjerë është pakë të flitet pasi që bamirsia e tyre nuk u shua asnjëherë duke ndihmuar shum projekte të ndryshme./BujanociNet/

Rina Balaj