Medresanti Bekon Ibrahimi nga Bujanoci zen vendin e pare ne Prizren

0

Dje në Prizren ,me 13.03.2017,u mbajtën garat ” Kuizi i diturise 2017″,ku moren pjese nxënësit e Medresesë “Allauddin” të Prishtinës,Prizrenit,dhe Gjilanit.Prezent ishin shumë nxënës dhe arsimtarë.

Një nga garuesit të cilët e morën vendin e parë ishte Bekon Ibrahimi nga Bujanoci nxënës i klasës i klasës së 12-te në Medresenë “Allauddin” në Gjilan.Njëherit Bekon Ibrahimi kohë më parë u zgjodh edhe “Medresant i vitit”,ku këshilli i mësimdhënësve duke vlerësuar punën dhe rezultatet e larta në mësim, sjellje të larta etike, përparim të theksuar në klasë, angazhim në bibliotekën e shkollës dhe prezantim dinjitoz të profilit të shkollës në publik,vendosi që të zgjedh si nxënës të vitit Bekon Ibrahimi nga klasa e 12 në paralelen e Medresesë Alauddin në Gjilan.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »