Me sukses realizohet aksioni për Ramazan” Prej popullit në popull” (Foto)

0

Aksioni i një grupi të nxënësve të shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc ”Prej popullit në popull” është realizuar me sukses.

Një grup i nxënësve të shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc ditë më parë pati organizuar një iniciativë për grumbullimin e mjeteve materiale për ti ndimuar familjet në nevojë në pragë të muajt të Ramazanit. Nxënësit e grupit të shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc këtë inicitivë dje e kurorzuan me shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjenike në pragë të muajit të shenjtë të Ramazanit. Ata janë ndarë të kënaqur pasi kanë ndimuar sado pak familjet në nevojë.

Ndërkaq u janëmirënjohës ndërmarrjeve private të cilët i kanë besuar në aksion.

Nëvazhdim ju sjellim listën e ndërmarrjeve të cilët kanë ndihmuar aksionin:

Gonex, Swiss Center, Rozafa, Mobtel Japan, Anisa Company, Bluetex, AdiCom, Doo Nexha, Svag, Tina Jeans, Behari Mobile, Leska Argjentaria, Raif Argjent, Lindi, Albi, Fatlumi, Leska, Vesi Company, Afamo, Agro Arbri, Interkom, Noli, Qosja Company, Isufi Qyreq, AZ Besa, Blendi Com, Maxharri Tours, Mishtorja Labi, AL Plast Pura, Neza Company, Almekini, Servis Bujari, Servis Bashkimi, Peonia Bujanoc, Restorant Duseldorf, Bici Comerc, Pesë Yjet, S.T.R Ila, Gazgzoni, EuroSkandik, TermopanGlass, AbiKom, Doo Gagi, Samiri Amc, dhe Kompania Elhan-Spektri.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »