Me sprej flokësh ka spërkatur pjesën e brendshme të këpucëve: Këtë marifet gjenial përdoreni edhe ju! (Video)
14:11 | 02 Mars 2017

Edhe pse shumica e njerëzve mendojnë që spreji do të përdoret vetëm për stilizim flokësh, do të befasoheni kur të shihni se çfarë funksionesh të tjera ka.

Trendët vijnë e shkojnë, por një gjë është e sigurt: sprej i flokëve gjithmonë do të ketë vendin e vet në botë, transmeton Telegrafi. 1. Përdoreni sprejin e flokëve për të eliminuar njollat në lëkurë 2. Lehtësoni kalimin e perit nëpër gjilpërë 3. Ruani ngjyrën dhe formën e lules suaj 4. Siguroni patentën e rrobave 5. Spërkatni llakun në pecetë dhe pastroni mobiliet të cilat janë plot qime nga kanakarët shtëpiakë 6. Sigurohuni që të mos ju rrëshqasin këmbët
Aurela Hoxha