Më 30 prill, kryetari Kamberi takon mërgatën shqiptare në Solothurn të Zvicrrës
14:14 | 22 Prill 2017

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, do të qëndroj për takim me mërgimtarët e Komunës së Bujanocit që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër. Takimi do të mbahet më 30 Prill, prej orës 15:00, në hapsirat e RTV Syri Blue, Bielstrasse 80, 4500 Solothurn. Kabineti i Kryetarit të Komunës së Bujanocit, në kuadër të së cilit nga Janari i këtij viti funskionon edhe Zyra për Diasporë, fton të gjithë përfaqësuesit e Shoqatave të Bujanocit që veprojnë në Zvicër dhe të gjithë qytetarët e komunës së Bujanocit që ndodhen atje, të marin pjesë në këtë takim.
Rashel Kolaneci