Mbrëm në fshatin Maltërrnoc është hapur edhe zyrtarisht Xhamia e re e fshatit (Foto)
14:17 | 22 Qershor 2017

Dje në mënyrë solemne u hap xhamia e re e fshatit Malitërrnoc të komunës së Bujanocit, projekt ky i cili mobilizoj banorët e fshatit të cilët jetojn në fshatë dhe mërgatën e fshatit. Kjo xhami e re e fshatit do të jetë edhe një shtytje e fortë për banorët për mos ta lëshuar asnjëherë trevën e tyre por të qëndrojn të fortë në vendin e tyre andaj ne po ju lëmë të shikoni fotografit të realizuara nga portali Luginapress.com  
Françeska Jaçe