Mbetjet e kafshëve të therrura hidhen në vendbanimet e komunës Kamenicës
15:59 | 14 Qershor 2018
Qytetarët e papërgjeshëm të cilët kan therrur kafshët për festën e Bajramit për të shitur mishin kan lënë organet e kafshëve të prera në vendbanimet në mesë të Hodonocit dhe Rogoçicës, qytetarët kan bër thirrje tek organet e inspektoriatit të kenë kontrolle, mos të pritet pasi të smuren njerëzit me dalë kishe po punohet, është shprehur një qytetarë për redaksin tonë. Qytetarë të papërgjegjshëm të cilët dyshohet se vijnë nga fshatrat e Komunës së Kamenicës, kanë hedhur organe dhe mbetje të kafshëve në vendbanimet në mes të Hodonocit dhe Rogoçicës, më saktësisht në vendin ku ka qenë tregu i vjetër i kafshëve.  Mbetjet sipas denoncimeve të banorëve lokal dhe pronarëve të lokaleve për rrethë, dyshohet se janë nga kafshët e therrura gjatë për festën e Bajramit. /BujanociNet/

Atalanta Kërçyku