Maturantja që e bëri kombinimin perfekt me çiftin
15:29 | 17 Maj 2018

Mbrëmja e maturës po konsumon më shumë energji se ç’duhet nga gjimanzistët.

Të rinjtë janë dhënë pas pamjes për këtë mbrëmje dhe shumat që shpenzojnë shpesh kapi shifra marramendëse e të papranueshme, përcjell ORAvip.

Tanimë shumë shok e shoqe që kanë zgjedhur partnerët e tyre kanë bërë edhe kombinimet e nevojshme.

Për t’u dukur sa më ndryshe e më interesant, shumë maturantë janë bërë kreativ edhe në kombinime të fustaneve dhe kostumeve të tyre.

Një çift nga Peja kanë mahnitur të gjithë kur janë shfaqur me veshje të njëjta ngjyrë hiri. /ORAvip/

Atalanta Kërçyku