Maturantët e Bujanocit për herë të fundit së bashku (Foto)
10:02 | 12 Qershor 2015

Gjithsej 340 maturantë nga shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc sot për herë të fundit po festojnë bashkarisht, për të vazhduar në një hap tjetër të jetës. 11392906_674158892718667_8544843257025996095_n Maturantët sot me fillim prej orës 18:00 defiluan në oborrin e shkollës ku ata vijuan 4 vite, pastaj vazhduan kremtimin në restaurant ku së bashku me bashkëmoshatarët e tyre dhe profesorët do të festojnë deri në orët e vona të mbrëmjes. 10171831_1093412797355336_7791640260351723181_nAjo qka është më e rëndësishme për këtë vitë sipas drejtorit, prindërit e kanë për obligim që maturantët ti sjellin në shkollë dhe të i marrin pas përfundimit të mbrëmjes, kjo do të thotë më tepër se siguri. Ky do të jetë edhe takimi i fundit me shokët, shoqet si dhe profesorët e kësaj shkolle, kjo natë për ta nuk do të harrohet kurr. rruga e tyre do të vazhdojë të marrë një kahje tjetër disa në studime disa do të zgjedhin një rrugë tjetër, urimet për suksese në të ardhmen nuk munguan as nga ana e drejtorit./BujanociNet/ matura 1 matura 2 matura 3 matura4
Aurela Hoxha