Marketing

Si mund të reklamoni në portalin informativ www.Bujanoci.Net.

Portali informativ në hapsirën e sajë ofëron këto oferta për reklama në uebfaqën tonë, me dy mundësi Reklamë të vetëme dhe Reklamë MIX për dizajnin e shfaqur në të gjitha paisjet e kompjuterëve, ndërsa për paisjet e aparateve celulare ne ofrojn dizajn të posaqëm dhe të gjitha ofertat i gjeni në çmimorën e më poshtëme.

Verzioni për kompjuter Desktop

Verzioni për kompjuter Desktop

Reklama single

1 –  “18.200,oo Dinar” në muaji, reklama shfaqet në qdo artikull dhe ballin,  gjithmon në krye të faqës, me këtë reklamë jan të përfshier, edhe dy (2) shpërndarje në javët brenda muajit, në profilin e Facebook e faqës.
2 – “6.000,oo Dinar” në muaj, reklama shfaqet vetëm në ballinën e portalit informative dhe një (1) shpërndarje në javët,  në profilin e portalit faqës në facebook.
3 –  “9.700,oo Dinar” në muaj, reklama shfaqet në qdo artikull të portalit, në reklamë jan të përfshiera edhe një (1) shpërndarje në muaj në profilin e facebook-ut të faqës.
4 –  “4.800,oo Dinar” për një artikull i butuar në kategorin e artikullit të sponzorizuar  reklama shfaqet brenda një muaj  katër (4) herë në profilin e facebook-ut të faqës.

Reklama MIX

1 – Reklama MIX mund të kombinohet nëse dëshironi të kombinoni “artikulli i sponzorizuar” dhe “reklama në ballin të faqës”.
(4-1), nëse merrëni këtë ofertë për një muaj kushton “24.200,oo Dinar” në këtë paketë përpos reklamës në faqe shpërndahet dhe 3 herë në javë si artikull i sponzorizuar në profilin e faqës në facebook.

2 – Reklama MIX (2-4), kushton “18.200,oo Dinar”, për një muaj, në këtë ofertë jan të përfshiera edhe 2 shpërndarje në muajt në profilin e facebook-ut të faqes.
3 – Nëse kombinoni të gjitha reklamat çmimi për të bllokuar të gjitha reklamat për një muaj me artikuj të sponzorizuar dhe me gjitha 4 herë në javët shpërndarje në profilin e faqës në facebook kushton “36.300,oo Dinar”.

Verzioni për telefona celular

Verzioni për telefona celular


( Të gjitha këto reklama, shfaqen gjithashtu edhe në aparatet celulare sipas rradhitjes, ku Bujanoci.Net shfaqë dizajn të posaqëm për aparatet celulare, cila do nga reklamat tuaja përpos “Artikulli i sponzorizuar” e cila nuk shfaqet në ballinën e faqës tjerat shfaqen gjithnjë në vendin e caktuar në faqe në aparatet celulare )


Të gjithë të interesuarit për të shpërndar reklamën në faqën tonë mund të lidhin kontakte me agjentët e marketingut të autorizuar nga faqëja jonë ose të kontaktojn drejtpërdrejt me ne.

Redaksia në Serbi;

Telefoni: 063 352 830
E-mail: bujanocinet@live.com
Facebook: https://www.facebook.com/Bujanoci.Net

Redaksia në Kosovë; 045 565 874

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »