Mahmut Ferati e publikon 1 foto me familje, të gjithë e sytë kah vajza dhe gruaja e tij (Foto)
14:51 | 08 Nentor 2017

Mahmut Ferati mund të jetë një këngëtar profesionist në fushën e tij, por një ‘profesionalitet’ i tillë i mungon në përdorimin e rrjeteve sociale.

Ai shumë rrallë poston dhe fotografia e vetme në profilin e tij është ajo me familjen e tij. Vajza e tij u përfol shumë shpesh në media për pamjen e saj dhe fotot provokuese që ajo publikon vazhdimisht. Edhe në këtë fotografi janë femrat ato që marrin vëmendjen e familjes së Mahmutit. Ja si duken ata të veshur me shumë elegancë.

Nevina Shtylla