Luana, përshëndet nga krevati
09:58 | 18 Mars 2015

Këngëtarja Luana Vjollca ka postuar një foto nga video e saj më e fundit “E jemja”, foto që është realizuar në të brendshme. luana Kënga ka pasur një sukses të konsiderueshëm dhe ka arritur afër 300 mijë klikime në
Edlira Rukaj