LPD-ja fillon të publikoj kërkesat që quan Shpend Xhelilin të largohet nga kjo parti
16:19 | 11 Nentor 2018
Kërkesa tjetër e Shpend Xhelilit ka qenë që ai të dal bartës i listës së LPD-së, në zgjedhjet e KNSH.

Një kërkesë e tillë sigurisht se nuk u pranua. E para, se patëm vendosur ti bojkotojmë zgjedhjet.Dhe e dyta, duke parë personalitetin jo stabil të Shpendit.
Pra, prap kërkesë personale.
Për t'ju paraqitur personalitetin hipokrit të Shpendit, po ju paraqesim edhe shkrimin e tij të fundit ku daljen në zgjedhje të subjekteve politike e konsideroj; të pa sinqertë, jo reale, të pashpjegueshme.
Madje në disa pjesë thumboi dhe kryetarin e tij të ri.

Forumi Rinor i Lëvizjes së Progresit Demokratik

 

Alesia Bami