LPD-ja akuzon policin për mos rrespektimin e marrveshëjes për polici multietnike
14:57 | 04 Mars 2016
Tani në Bujanoc dhe pikat kufitare vijn lloj lloj fytyra policesh qe nuk jane nga Bujanoci,te cilet nuk sillen ne harmoni me popullaten vendase,kuptohet shumica serb. [caption id="attachment_62096" align="aligncenter" width="960"]Policia gjat protestes Policia gjat protestes[/caption] Njejte eshte rasti me diten e protestes per librat. Polici me mbiemrin Petroviq nga Vranja,ishte i pari qe u nis drejt protestuesve me fytyrën vrerë.Sjellja e tij dallonte nga të tjerët. Gjithë kohën sillej në stres dhe frikë.Emri e mbiemri i të njejtit figuroi në ftesën për Jonuz Musliun në polici. Athua këta polic i dërguan që ti rrisin grandat në dëm të shqiptarëve?Pa Decentralizim të Gjyqësorit,Policisë ska të drejta të plota për shqiptarët. [caption id="attachment_62097" align="aligncenter" width="540"]Policia gjat protestes Policia gjat protestes[/caption]  

Alba Hoxha