Lista e studentëve që kanë përfituar bursën pas ankesave për vitin 2014/2015 (Dokument)

0

Komisioni për ndarjen e bursave për studentë deridiplomik dhe master ka përpiluar listën e studentëve që kanë përfituar bursën pas ankesave për vitin 2014/2015.

346

Studentët kanë të drejtë ankese në organin e shkallës së dytë, respektivisht këshillit komunal në afat prej 8 ditëve nga rang lista përfundimtare e cila do të publikohet në tabelën e shpalljeve dhe sajtin e internetit të admnistratës komunale.

Lista e studenteve qe kane perfituar bursen pas ankeses

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »