Liki, Sheqa e Gjyla po kërkojnë azil në Gjermani
09:56 | 05 Shkurt 2015

Vedat Bajrami apo i njohur si Liki, para disa ditësh tha se do ta lëshonte Kosovën e do dilte në Hungari. LikiPor, ai nuk ‘iku’ i vetëm. Më të shkuan edhe Agja Sheqë dhe Teta Gjyle. Madje, kjo familje po kërkon azil në shtetin gjerman. Së paku kështu kuptohet nga fotoja që Vedati ka publikuar në Facebook ku ky grup aktorësh shihen se janë bërë gati për mbrëmjen që do të i argëtojnë shqiptarët në këtë shtet, e më këtë rast edhe po ‘bëjnë hajgare’ me të ikurit nga Kosova për vendet tjera në Evropë.
Françeska Jaçe