Liberta Spahiu ndryshon ngjyrën e flokëve! Duket si kurrë më parë (Foto)
12:12 | 11 Janar 2018
Një nga prezantueset më të dashura dhe më të famshme shqiptare është pa dyshim edhe Liberta Spahiu. Me një shtat të lartë e fytyrë karakteristike ajo shquhet edhe për bukurinë e saj. Por shpesh komentohet edhe për stilin e saj unik. Liberta ka vendosur që të ndryshoi edhe ngjyrën e flokëve. Si gjithmonë ajo këtë punë ia ka besuar mikut të saj Kacit. Ndërsa ky ndryshim veçse sa e ka zbukuruar atë

Atalanta Kërçyku