Liberalizim të vizave me 10 shtete

0

Serbia do të filloj procesin e liberalizimit të vizave kundrejt 10 shteteve, njoftohet nga ministria e punëve të jashtme e Serbisë.

Serbian passport

Duke paraparë interesat ekonomike të Serbisë, ministrat kanë arritur marrëveshje që të fillohet marrëveshja për liberalizimin e vizave me shtetet si Katari, Kuvajti, Omani, Bahreini, Venecuela, Panama, Jamajka, Kolumbia, Paraguaji dhe Guatemala, njofton ministria e punvëve të jashtme e Serbisë

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com