Lakoviç: Kemi fakte të reja, e duam fitoren
10:00 | 16 Prill 2015

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Serbisë, Zoran Lakoviç, ka thënë që Serbia do të paraqesë prova të reja për ndërprerjen e ndeshjes kundër Shqipërisë. federata “Ne do të paraqesim prova të reja në lidhje me ndërprerjen e lojës, që kanë të bëjë me flamurin e “Shqipërisë së Madhe”. Ky provokim ishte i paparë në fushat e futbollit. Qëndrimi ynë thelbësor është që UEFA t’ia jep Serbisë rezultatin zyrtar të ndeshjes dhe kështu të marrim tri pikë. Unë besoj në fuqinë ligjore të gjykatës”, deklaroi Lakoviç për “Novosti”, transmeton Gazetaolle.com.
Françeska Jaçe