LAJMI I FUNDIT: Vdiq ish-deputeti ikuvendit të Kosovës
15:29 | 17 Maj 2018
Kujtim Paçaku, ish-deputet i Kuvendit të Kosovës, ka vdekur sot në moshën 59-vjeçare.

Kuvendi i Kosovës sot mbajti një minutë heshtje për ish-deputetin derisa i pari i Kuvendit, Kadri Veseli ka shprehur ngushëllime familjes dhe bashkëpunëtorëve të tij.

“Me dhimbje mora lajmin për vdekjen e Kujtim Paçakut, deputet shumë vjeçar në Kuvendin e Kosovës nga komuniteti rom. Me angazhimin e tij të sinqertë politik, me kulturën e pasur prej poeti që posedonte, Kujtimi ishte zëri më autentik i qytetarëve rom të Kosovës dhe na ka nderuar të gjithëve. Ngushëllime familjes së tij, miqëve, bashkëpunëtorëve dhe gjithë pjestarëve të komunitetit rom në vendin tonë”, ka shkruar Veseli.

Atalanta Kërçyku
S