Lajmërim "Shkolla e futbollit Lugina"
14:18 | 07 Gusht 2017

Shkolla e futbollit Lugina lajmëron të gjithë dashamirët e sportit futbollit në Luginë të Preshevës gjëgjësishtë Bujanoc dhe më gjërë , më datë 01.08 - 20.08.2017 kanë filluar regjistrimet për njomakët e qytetit tuaj Bujanoc dhe fshatrave rreth saj. Ftojmë të gjithë prindërit e fëmijëve të vitit prej 2002 deri më 2012 do fillojmë me stervitje në qytetin tuaj Bujanoc , ku stërvitjet do të mbahen në stadiumin e qytetit Bujanoc (BSK) . Duke parë sukseset e treguara gjatë këto 3-viteve egzistencë , profesionalizëm , sakrificë , mundë të treguar tashmë në Preshevë , me të drejtë pamë të rrugës se krijimi i një dege në Bujanoc të Shkollës së Futbollit Lugina është dobi për gjithë qytetin , por mbi të gjjtha për fëmijet tuaj të dashur prindër , për të mësuar lojen më të bukur në botë futbollin në menyrë profesionale do të perkujdeset stafi jone me planprogramet e tyre profesionale nderkombëtare . Në Shkollën e Futbollit Lugina një gjë është primare-parësore kjo gjë është FËMIJA JUAJ , ku femija juaj pik se pari do te paisjet me njohuri baze: -Njohja e lojës së bukur futbollit . -Rrespekti per kundershtarin-bashklojtarin (Fair-Play) -Bashkveprimi individual dhe ne grup . -Socializimi , njohja e vetës dhe të tjerëve . -Edukata në fushën e gjelbert dhe jasht saj... Prind të dashur ju ftojmë që fëmija juaj të bashkangjitet karvanit të madhë të femijëve në qytetin tuaj , dhe sikur te mos ketë asnjë tipar për të bërë një futbollistë ai do reflektojë me sjellje shembullore dhe pozitivitet në cdo etap të femijeris se tij ... Për të gjithë ata femijë sado pak që posedojnë talentë ne me stafin tonë me angazhim dhe perkushtim do të bëjmë qe ta nxjerrim më të mirën nga femija juaj, ne cdo faze te periudhes se tij . Stervijet do jenë profesionale me plane të hartuara nga profesistë të futbollit , dhe sipas seciles grupmosh do të behen stërvitjet adekuate . Historik i vogel i "Shkolles Futbollit Lugina" Për këto 3 vite Shkolla e Futbollit Lugina me krijimin e saj e vërtetoi profesionalizmin e treguar tashmë në Preshevë me rezultate si Shkolle e Futbollit duke qenë fitus i shumë turneve ndërkombtarë dhe kombëtar , njëherit fituam rrespektetin e klubeve shumë vjeçare në Kosovë Shqipëri dhe Maqedoni e më gjërë . Gjithashtu për këto 3 vite egzistencë klubi jonë ka pasur suksese dhe për futbollistët e saj individual që tashmë luajnë në futbollin profesional të Sërbijes (Super ligën e Sërbijës) ku talenti @Iljasa Zylfiu me ndihmën e stafit teknik profesional të Shkollës Futbollit Lugina u bë shqipëtari i parë nga L.Preshevës që ka bërë kontratë profesionale me klub te Super liges të Serbijes - Radnik Surdulic. Të dashur prindër suksesi dhe profesionalizmi është i garantuar dhe i dëshmuar tashmë . Shkolla e Futbolli Lugina flet vetëm me gjuhën e punës profesionale të dëshmuar tashmë . Me rrespekt kryesia e Shkollës Futbollit Lugina dhe stafi teknik . Staf teknik : Nagip Jakupi License C Master shkencor Edukim Fizik - Jeton Rexhepi Master profesional Edukim Fizik - Arbënor Sefiu Kontakt: Nagip Jakupi +38162 144 80 41 Jeton Rexhepi +38163 843 43 15 Arbënor Sefiu +381 62 891 22 11 Mail: kflugina@gmail.com
Aurela Hoxha