0

Pranvera ka zbardhur Luginën

  Pas një jave me mot kryesisht të butë dhe pranveror, mëngjesi i sotëm ka sjellë edhe reshje të borës.…

0

Pranvera ka zbardhur Luginën

  Pas një jave me mot kryesisht të butë dhe pranveror, mëngjesi i sotëm ka sjellë edhe reshje të borës.…