Lajm i mirë për të gjitha nënat që lindin nga korriku i këtij viti

0

Në fillim të vitit 2018 presindenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq deklaroi për rritjen e shpërblimit të nënave që lindin…

Që nga fillimi i vitit 2018 deklaratat nga presindenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq për rritjen e shpërblimit të lehonisë të nënave që lindin kanë qenë të vazhdueshme duke thënë se nënat të cilat lindin fëmijë  e posaqërisht fëmijën e katërt shpërblimi i saj do jetë 18.000 euro.

Për të pasur qytetarët e Komunës tonë një pasqyrë më të pastër dhe për ti njoftuar rrethë ndryshimeve që janë bërë në këtë aspekt ekipi i televizionit Aldi mori edhe një prononcim nga drejtorati për veprimtari shoqërore pra nga personi adekuat i pranimit të lëndeve në këtë drejtim Znj.Lumnije Mustafa.

Znj.Mustafa në deklaratën e dhënë për Rtv Aldi tha se nënat të cilin lindin nga korriku i këtij viti do të shpërblehen me nga 100.000 dinarë. Një risi tjetër për të gjitha gratë që lindin tha se është afati kohor për të  kompletuar dokumentet e nevojshme për shpërblim nga gjashtë muaj që ka qenë tash ka kaluar në një vitë.

Se a do të ketë shpërblim në vlerë prej 18.000 euro për fëmijën e katërt presim që me kalimin e kohës apo në muajin korrik me ndryshimet që do të bëhen në këtë lëmi të informohemi më sakt.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »