Labi si trim te dentisti
10:02 | 11 Qershor 2015

Fëmijët zakonisht kanë shumë frikë nga stomatologu, bile disa sosh edhe kanë fobi prej tyre. Labi 1 E, jo veç fëmijët i frikësohen shkuarjes tek mjeku i dhëmbëve, shpesh edhe të rriturit ngurrojnë e besa e kanë një dozë frike. Por, jo edhe Labinot Tahiri - Labi. Këngëtari këto ditë po i rregullon dhëmbët dhe tregon se po ndihet shumë pozitivisht gjatë këtij procesi./Indeksonline/ Labi2
Edlira Rukaj