Ky është qeni që kandidon për kryetar komune
14:48 | 18 Shtator 2017

Fini pesëvjeçar është kandiduar në zgjedhjet lokale për kryetar të një qyteti kanadez, ndërkaq ashtu siç qëndrojnë punët, pritet që i njëjti të fitojë.

Qeni pesëvjeçar është kandidat shumë i popullarizuar në Sent Xhon në Njufaunlend, ndërkaq pronari i tij, Gled Redmond është ushtrues profesional, i cili i ndihmon në lidhje me dukjen e tij në fushatën parazgjedhore. Banorët e këtij qyteti tanimë e njohin Finin dhe thonë se do të ishte një kryetar komune i shkëlqyer, për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme.
 
Aurela Hoxha