Ky është personi që u vra mbrëmë afër selisë së BDI-së
14:47 | 06 Prill 2018

Ndërsa i plagosur ka mbetur edhe një tjetër po nga Kumanova. Sipas asaj që dihet deri më tani, persona të panjohur që kanë qenë në dy vetura të ndryshme, janë ndalur në rruge dhe janë përleshur mes vete me armë.

 

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia