Ky është mesazhi i Ronela Hajati për mosmirënjohësit
09:56 | 12 Shkurt 2015

Po thuajse të gjithë njerëzit nuk i pëlqejnë njerëzit të cilët janë servilë, mosmirënjohës, tradhtarë dhe gënjeshtarë. Ronela Ndër këta njerëz është edhe këngëtarja Ronela Hajati. Ajo ka vendosur një fotografi në Instagram që është pjesë e fotosetit e saj më të ri, shihet se si ua ka ngreh gishtin e mesit të gjithëve atyre që futen në kategoritë e lartpërmendur. Madje, Ronela ka thënë se ky gjest është më i pakti që mund të bëj për ta. Nuk dihet cilat janë arsyet që e kanë detyruar këngëtaren që të bëjë këtë gjë
Françeska Jaçe