Ky është “mbreti” i luanëve /video/
09:58 | 25 Mars 2015

Ky është një person që mund të quhet ‘mbreti’ i kafshëve, e veçanërisht i luanëve. Luan-384x217 Në këtë video shikohet se si ai qëndron në mesin e një grupi luanësh dhe fillon të lozë me to. Shikoni se si ai bëhet pjesë e grupit të tyre dhe nuk ka frike se ato nga momenti në moment mund të egërsohen dhe të bëhen të rrezikshëm për jetën e tij. https://www.youtube.com/watch?t=107&v=Z_0MLYD8U-w
Aurela Hoxha