Ky është Fadil Fejzullahi, shqiptari i vrarë në Kumanovë
10:01 | 09 Maj 2015

Në Kumanovë është mësuar identiteti i personit të parë të vrarë shqiptar. i-vrari Sipas “Al Jazeera Balkans”, shqiptari i vrarë është Fadil Fejzullahi nga “Lagja e Trimave” të Kumanovës ku janë zhvilluar luftimet në mëngjesin e sotëm. Ky televizion ka bërë të ditur se emri i personit të vrarë është njoftuar nga banorë lokal. Banorët e Kumanovës flasin për disa persona civil shqiptarë të vrarë, por ende nuk ka asgjë zyrtare se sa persona dhe kush janë të vrarët.
Françeska Jaçe