Kush i hanë flijat e Gentes?

0

Genta Nëse keni menduar që këngëtaret nuk dijnë të bëjnë asgjë tjeter pos të këndojnë dhe t ëkujdesen për pamjen, atëherë jeni gabuar.

Genta

Këngëtarja e njohur Gentia Ismaili, ka treguar se ajo shpesh merret me punët e shtëpisë dhe se gatimi më i mirë që di ta bëjë është flija, të cilën gjithashtu e pëlqen si ushqim.

Genta, edhe më tej është beqare, andaj flijat e saj ende mund ti shijojnë vetëm familjarët dhe shoqëria dhe jo ndonjë peson në veçanti, për të cilin Genta sigurisht do të përgatiste me shumë qejf.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com