Kur shkon biondina në servis të makinave (Foto)
14:17 | 22 Korrik 2017

E dimë që shumë meshkuj do thonë menjëherë që ka qenë një femër, kur të shohin fotot.

Jo vetëm kaq, ka qenë një femër bionde. Kjo histori po thyen rrjetet sociale. Në Francë, drejtuesja e një makine Mini Cooper u bë subjekt humori. Për fat të keq ajo shkatërroi edhe makinën e saj. Ajo donte ta mbushte makinën me pastruesin e xhamave, por e futi lëngun ngjyrë blu në vendin e gabuar. Plot pesë litra përfunduan në vendin ku duhet të futet vaji për lubrifikimin e pistonave. “Një bionde bleu pastrues xhamash dhe u largua nga servisi ynë. Dhjetë minuta më vonë erdhi pasi makina po i nxirrte tym blu,” shkruan servisi në Francë. Nuk ishte e vështirë ta kuptoje problemin. Sa keq për makinën!
Aurela Hoxha