Kujdesi për trurin nënkupton kujdes edhe për trupin
19:45 | 23 Prill 2019

Mantelbardhet e Shkollës së Mesme të Mjekësisë, me rastin e Ditës Botërore të Librit, kanë dhuruar për nxënësit libra falas. Për dallim nga simbolika e kësaj date, pra ata që blinin libra u dhurohej nga një trëndafil, nxënëset e kësaj shkolle në vend të trëndafilave dhuruan libra. Aktiviteti është organizuar nga një grup nxënësesh shembullore dhe është mbështetur nga Libraria “ALBAS” – Preshevë.

Alesia Bami