Kujdes! Nëse vendosni këtë datë në iPhone do ta bllokoni përgjithmonë
14:10 | 03 Shkurt 2017

Sot do t’ju tregojmë në “hile” por që ju sugjerojmë të mos e provoni në aparatin tuaj.

Nëse ia vendosni datën iPhone-it apo iPad-it tuaj në 1 janar 1970, ose t’i mashtroni miqtë tuaj për ta bërë këtë, ju do ta bllokoni iPhone-in dhe nuk do të mundeni ta zhbllokoni më. Ky bllokim që ndodh me vendosjen e kësaj date të caktuar në cilësimet e celularit tuaj të Apple, bën që iPhone-i pas fikjes të mos mund të ndizet më. iPhone do të ndizet deri tek shfaqja e logos së Apple, por do të mbetet aty dhe nuk do të mund ta zhbllokoni atë edhe nëse e fusni në PC ose laptop. Kshu që kujdes mos rrezikoni paisjen tuaj duke ekperimentuar me këtë “hile” të rrezikshme./albeu.com/

Kristin Prengaj