Kujdes kur bisedoni me Viber, këtë të keqe të tij kurrë nuk e keni ditur
14:11 | 21 Shkurt 2017

A përgjohet apo jo biseda në Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Luginë i intereson.

Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos u sigurohuni sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja. Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët tuaja, e kur ato i përdorni edhe për punë tjera të cilat nuk mund ti kryeni në Viber

Alba Hoxha