Ku flenë Blero? (Foto)
09:57 | 02 Mars 2015

Blerim Muharremi, i njohur për këngët, por edhe jetën e tij private, edhe më tej është i angazhuar dhe për shkak të kësaj udhëton shumë. Blero, shpesh lodhët aq shumë, sa fle edhe nëpër karrigat e aeroportit. Këtë, Blero e tregon vetë përmes një fotografie të postuar në "Insagram". Këngëtari këtyre fotove u ka lënë edhe një mbishkrim, ku shkruan "Rrugëve"./Indeksonline/
Edlira Rukaj