Kthehen edhe 8 kosovarë nga Perëndimi
09:57 | 26 Shkurt 2015

Sot në Aeroportin, ‘Adem Jashari’, janë kthyer 8 persona nga shtetet të ndryshme perëndimore. Të kthyerit nuk janë emigrant nga vala e fundit e ikjeve.
te-kthyerit-700x455Njëri nga të kthyerit nga Belgjika ka treguar së ka qëndruar pesë vite në Belgjike, mirëpo autoritetet e këtij shteti e kanë kthye, transmeton Gazeta Tribuna.
Poashtu, ai ka thënë se autoritetet belge e kanë ndaluar që të lidhe kurore në këtë shtet, duke i sugjeruar qe të lidhe kurore në Kosovës, dhe vetëm atëherë mund të kthehet në Belgjike. Ai shpreson se pas dy muajve të kthehet në shtetin nga i cili është dëbuar. Ndërkaq, persona tjerë kane refuzuar te flasin, madje ata kanë mbuluar kokën duke mos dashur të identifikohen./Gazeta Tribuna/
Françeska Jaçe