Kryqi i kuq nga Bujanoci, në bashkpunim me Ushtrinë Serbe, kontrollojn shëndetin e banorëve të Zarbinces (Foto)
15:59 | 13 Qershor 2018
Kryqi i Kuq nga Bujanoci në bashkëpunim me brigadën e katërt të Ushtrisë Serbe të Vranjës nga Vranja më 8 Qershor 2018, realizuan veprimin "Doktor ushtarak në fshat" në fshatin Zarbinci. Në këtë veprim, janë kryer gjithsej 21 ekzaminime, nga të cilat pesë fëmijë. Përveç matjes së detyrueshme të presionit të gjakut, mjeku gjithashtu ka punuar në gjetje të problemeve tjera me banorë dhe këshillimin shëndetësor./BujanociNet/ [gallery ids="http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-2.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-3.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-4.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-5.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-6.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-7.jpg|,http://bujanoci.net/wp-content/uploads/2018/06/Zarbinca-8.jpg|"]

Kejvina Kthella