Kryetari i OVL-së të UÇPMB-së dega në Bujanoc jep dorheqëje

0

Sali Salihu

Kryetari i OVL-së të UÇPMB-së dega në Bujanoc, Sali Salihu jep dorheqëje të parevokueshme, ai ka dërguar portalit BujanociNet, komunikatën e ti lidhur me dorëheqjen e ti, ku mund të lexoni edhe më poshtë.

Njoftim

Unë Kryetarë i OVL-së të UÇPMB-së dega në Bujanoc Sali Salihu, paraqes dorheqjen time të parevokushme në cilsin kryetarit të OVL-së dega në Bujanoc për arsye të shumta po një ndër arsyet është edhe angazhimi imë personal dhe privat familjarë, dhe mos përmbushja e kërkesave të shumta të OVL-së, paraqes dorheqjen time me rrespekt për të gjithë në punë përbashkët ju media dhe të gjithë ju tjertê Nga Sali Salihi Bujanoc

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com