Kryetari i komunës së Bujanocit, vizitoi sot punimet që po zhvillohen në komunën e Bujanocit (Foto)
14:48 | 23 Shtator 2017

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, vizitoi sot punimet që po zhvillohen në vendbanime të ndryshme në territorin e komunës së Bujanocit. Fillimisht vizitoi rrugën e Hajredinëve në fshatin Osllarë ku takoi dhe bisedoi me qytetarë të kësaj lagje, rrugën në lagjën e poshtme në fshatin Samolicë dhe dy rrugë (njëra tani më e përfunduar) dhe tjetra në përfundim e sipër në fshatin Bilaç. Qeverisja lokale e Bujanocit, me projektet e parapara për këtë vit, po tregon vendosmëri në gjithëpërfshirje duke mos anashkaluar asnjë vendbanim./BujanociNet/
Françeska Jaçe
S