Kryetari i komunës së Bujanocit takon shefat e grupeve parlamentare të Kuvendit të Kosovës
15:56 | 14 Shtator 2018

Një delegacioni i PVD-së, bashkë me deputetin Fatmir Hasani dhe nënkryetaren Ardita Sinani, zhvilluam takime me Shefat e Grupeve parlamentare në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Me të gjitha grupet parlamentare biseduam rreth mundësisë së ndertimit të koncensusit të përgjithshëm për aprovimin e Rezolutës për Luginën e Preshevës.

 

Kejvina Kthella