Kryetari i komunës, i KNSH-së, ai i kuvendit vizitojnë KBI-Bujanoc për ti uruar Ramazanin
15:29 | 17 Maj 2018
Dje në selinë e Kbi-Bujanoc, vizituan kryetari i komunës Bujanocit, Shaip Kamberi, ai i Keshillit nacional shqiptar Shukri Ymeri dhe kryetari kuvendit komunal të Bujanocit Adnan Salihu. Me këtë rast i uruan kryetarit të kbi-Bujanoc, Sulejman ef.Fejzullahut muajin e shenjtë të ramazanit. Kryetari i Kbi-Bujanoc i falemnderoi për vizitën dhe e lutë Allahun xh.sh. që të ia lehtesoi agjerimin dhe të i pranon adhurimet tjera që besimtarët i bëjnë gjat këtij muajit të ramazanit, u tha në komunikatën e lëshuar nga Kbi-Bujanoc./BujanociNet/  

Atalanta Kërçyku