Kryetari i KKSH Shukri Ymeri me bashkëpuntor bëjnë homazhe në Prekaz
14:29 | 07 Mars 2018
Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Shukri Ymeri, bashkë me Kryetarine Këshillit egzekutiv pranë KKSH, Galip Beqiri, kanë qëndruar sot në Prekaz për nder të manifestimit “Epopeja e UçK-Së”. Fillimisht z.Ymeri dhe z.Beqiri vendosën buqeta lulesh pranë varrit të komandantit legjendar Adem Jashari e më pas vizituan edhe muzeun dhe kompleksin memorial në Prekaz.

Kristin Prengaj