Kryetari i KKSh-së, Jonuz Musliu mikpritet ngrohët tek Jasharët në Prekaz (Foto)
14:57 | 05 Mars 2016

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliu është mikpritur ngrohët tek Jasharët në Prekaz. jonuzi 1 Musliu, sot ka qëndruar në Prekazin legjendarë ku ka bër homazhe mbi varrezat e dëshmorëve, pas homazheve mbi varrezat e dëshmorëve Musliu ka vizituar familjën e heroit Adem Jashari, ku është mikpritur ngrohët nga Rifat Jashari, ku kan diskutuar për problemet dhe situatën në Lugin./BujanociNet/ jonuzi 2
Aurela Hoxha